Lessen

Chantal is actief bezig met het geven van zowel prive als groepslessen. Dit in alle leeftijden voor zowel de allerkleinsten als volwassenen. Zij doet dit onder andere bij een manege, maar ook voor mensen met een eigen paard. Haar steekwoorden: discipline, oefenen, vriendelijkheid en informele sfeer. Gezelligheid staat voorop, en door discipline en regelmatig herhalen van oefeningen boeken jullie samen verbetering en vooruitgang.

Mocht U geen eigen paard hebben is dat geen probleem; Chantal heeft op haar stalling een braaf eigen paard en kleine pony staan waarmee U een ritje kunt maken, of U nu voor de allereerste keer op het paard wil stappen of al wat ervaring heeft opgedaan. Alles is mogelijk.

In het kader van de veiligheid zijn jeugdige ruiters (onder 18 jaar) in ieder geval verplicht tot het dragen van een goedgekeurde veiligheidshelm en (rij)laarzen. Een bodyprotector wordt aangeraden maar is niet verplicht. Ruiters boven de 18 jaar dragen tijdens de les in ieder geval een veiligheidshelm. Mocht U deze zelf (nog) niet hebben, kunnen wij U deze in bruikleen geven.