Verbouwing 

 
 

Inmiddels zijn we, na de tegenslagen van de afgelopen jaren en het verlies van twee erg belangrijke mensen, de draad weer aan het oppakken. 

2018

Ook dit jaar zijn we al weer volop bezig. De dierenverblijven zijn allemaal toe aan een opknapbeurt. We hebben al veel snoeiwerk verricht en er is al behoorlijk wat geverfd. Het laatste gedeelte van de bakrand wordt gemaakt en de weilanden worden aangepakt. Tevens zit voor dit jaar in de planning om een paddock aan te leggen voor de paarden in de wintermaanden. Hieronder een kleine impressie.

Snoeiwerk:

Schilderwerk:

Oud rommelhok naar pluimvee onderkomen:

Geitenhok oud:

Geitenverblijf nieuw:

Heel veel aanhangers en auto's naar het stort:

Kippenstal oud:

Kippenstal nieuw:

Bakrand en insectenhotels:

en de paarden vinden het allemaal wel prima

2016

Afgelopen zomer hebben we diverse projecten flink aangepakt. Zoals het bestraten van het terrein voor de stallen, ophogen van de ingang van het hooihok, het zetten van een volledig nieuwe bakrand en het verwijderen van onkruid en verbeteren van de bodem van de bak. We zijn verder nog bezig met een nieuwe kantine en ook daar moet een mooi terras bij komen. De paarden hebben inmiddels allemaal mooie nieuwe waterbakken en ook de normale werkzaamheden zoals hooien en mest uitrijden zijn gedaan. Hieronder vind u een kleine foto impressie van de werkzaamheden.

BAK OUDE SITUATIE

BAK NIEUWE SITUATIE

VOORZIJDE GESNOEID

TERREIN VOOR DE STALLEN OUD

TERREIN BESTRAAT

NIEUWE KANTINE

WERKFOTO'S DIVERS