Over ons

Chantal Michielsen-Kaijen:

Chantal is afgestudeerd in de opleiding Paardenhouderij niveau 4 aan het Prinsentuin College te Breda en heeft de ORUN instructeur opleiding niveau 2 met goed gevolg afgesloten. Zij heeft ruim voldoende ervaring opgedaan op diverse stallen en is actief bezig met het verzorgen van prive en groepslessen bij een manege. Zij wordt bijgestaan door haar familie die haar steun en toeverlaat zijn.

 

Stal Kaijen:

Stal Kaijen is al sinds 1999 actief als zijnde Dongense pensionstalling. Het betreft een samenwerking tussen vader en dochter gegroeid vanuit liefde en passie voor de paarden. Wij werken met een no-nonsense beleid, geen dure stallen met een gouden randje, maar datgene wat een paard daadwerkelijk nodig heeft, veel weidegang, veel vrije beweging, contact met soortgenoten, grote porties ruwvoer en waar nodig bijvoeren met brok en/of muesli waardoor de gezondheid en spijsvertering optimaal worden gestimuleerd.

 

Onze diensten:

Onze vaste klanten waarderen de persoonlijke benadering in onze stal en de vriendelijke, informele en kleinschalige sfeer. Dat alles zorgt ervoor dat u zich snel thuis voelt bij ons. Onze ervaring staat borg voor professionele begeleiding en deskundig toezicht. Onze medewerkers zijn gediplomeerd op diverse terreinen, zowel in de MBO Paardenhouderij als in het lesgeven via de gecertificeerde KNHS ORUN opleidingen. Wij besteden de grootste zorg aan veiligheid, hygiëne en gezondheid van de paarden.